Paluu edelliselle sivulle
MP VitaC Infusion Deeply Moisturizing Day Cream
Click to enlarge
Uusi

MP VitaC Infusion Deeply Moisturizing Day Cream

Tuotekoodi: 601

Saatavuus: Varastossa

19,70 €
TAI

Yksityiskohdat

MP VitaC Infusion Deeply Moisturizing Day Cream

VitaCInfusion on tuotelinja, joka tasoittaa ihon värisävyä, kirkastaa pigmenttitummentumia ja silottaa ihoa. Erinomainen aktiiviselle, liikkuvalle naiselle - tai miksei miehellekin.
Antaa erinomaista suojaa ulkoisia ärsykkeitä vastaan tehokkaan C-vitamiiniyhdisteen avulla.
Voide antaa iholle energiaa, palauttaa terveen hehkun, sekä uudistaa ihoa.

TUOTELINJAN AKTIIVIAINESOSAT:
TYRNIMARJAUUTE
Antaa iholle heleyttä, tasoittaa värisävyä ja kirkastaa. Todellinen antioksidanttipommi, joka sekä neutralisoi iholla vapaiden radikaalien vaurioita, että ennaltaehkäisee niitä. C-vitamiinin muoto, jota iho sietää hyvin. Ei ärsytä vaan toimii symbioosissa ihon kanssa.
CAMU-CAMU UUTE
Camu-camu on Etelä-Amerikan sademetsissä kasvava pensasmainen puu, jonka pienet ja punaiset marjat sisältävät korkeita pitoisuuksia C-vitamiinia. Camu-camu kasvaa luonnonvaraisena mm. Perussa, Brasiliassa, Equadorissa, Kolumbiassa ja Boliviassa. Tuoreiden camu camu -marjojen painosta 2–3 % on puhdasta C-vitamiinia. Suuri innovaatio juonteiden ja pigmenttitummentumien hoidossa. Uute toimii kuin energialataus iholla ja heleys on välitöntä jo ensimmäisestä käyttökerrasta.

Lisätietoa

Koko 50 ml
Suosittelemme myös
Mincer Pharma Vita C Infusion Kit Mincer Pharma VitaC Infusion Brightening Eye Cream MP VitaC Infusion Anti-Wrinkle Day And Night Cream Mincer Pharma VitaC Infusion Moisturizing Microdermabrasion Mincer Pharma VitaC Infusion Anti-Age Oil Serum